Kezdőoldal  ---- Szolgáltatások  ---- Webalkalmazások készítése  ---- Statikus honlap
Statikus honlap

Statikus (nem szerkeszthető) bemutatkozó honlap.
Html fájlokból áll, beágyazott képekkel, linkekkel, multimédiával. Nem szerkeszthető, ezért csak olyan magánszemélyeknek, vagy kis cégeknek ajánlott, akiknek nem számít a naprakész tartalom, csak olyan tartalmat kívánnak megjelentetni, ami nem változik (alapvető cégadatok, elérhetőség, tevékenység), semmilyen aktualitás közlésére nem alkalmas, vagy nehézkesen alkalmas.

Egy ilyen honlap arra megfelelő, hogy a cég vagy magánszemély az internetes jelenlétét biztosítja. Ez a megoldás a leginkább költségkímélő, nagyon olcsó, mivel a tárhely meglétén kívül nem igényel semmilyen technológiai hátteret. Könnyen és gyorsan elkészíthető, nincsenek speciális üzemeltetési igényei.

Ha ilyen honlapot szeretne, ennek az elkészítési menete:

Egy előre egyeztetett időpontban felkeressük, és egyeztetjük a kívánt szöveget, tartalmat, ha van konkrét elképzelés. Ha nincs, akkor megbeszéljük a fő irányelveket, hogy mit szeretne közölni a honlap látogatóival, és mi elkészítjük a szöveget. Egyeztetjük a forma- és színvilág elképzelést, a megjelenő adatokat, a cégadatokat, tevékenységeket, mottót, stb. Egy honlap szebb és személyesebb, ha fényképek is vannak rajta. Ha vannak fényképei, ami illik a témához, megfelelő minőségű,  és szeretné viszontlátni a honlapon, akkor azt is átadja. Ha nincsenek ilyenek, akkor szükség szerint készítünk néhány képet.

Ezután néhány napon belül elkészítjük a honlap próbaverzióját, amit online megtekint, és ha van módosítási javaslata, azt megbeszéljük, és elvégezzük a szükséges módosításokat, néhány nap alatt elkészítjük a végleges változatot, és feltöltjük a végleges helyre. Ha már van tárhelye, akkor oda, ha nincs, akkor a domain-regisztráció átlagosan 10-12 napot vesz igénybe. Mivel ez alatt az idő alatt készülhet a honlap, így Önnek az első találkozástól számítva maximum 2 hét múlva honlapja lehet.

 
További kérdés, érdeklődés, rendelés esetén kérjük írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket az "Elérhetőségünk" menüben megadott módok bármelyikén.
Név:
Elérhetőség (e-mail vagy telefon, hogyan tudunk Önnek válaszolni):
Üzenet: