Kezdőoldal  ---- Szolgáltatások
Egyéni naptárak
(2 )
A digitális kamerák elterjedésével robbanásszerűen megnőtt a családi, magán jellegű fényképek készítése. Igenám, de a nagyobb mennyiség miatt, a képek általában csak a számítógépben maradnak, egyre ritkábban kerülnek papírképek a kezünkbe. Aki rendszeresen fényképezi a rokonságot frappáns ajándékkal rukkolhat elő: a legjobban sikerült képekből falinaptárt állíthat össze. A nyomdai minőségű kivitel, és a képek köré szerkesztett illleszkedő hangulat, a hónapok, évszakok jelentősége szerint válogatott képek valóban egséz évre maradandó élményt és emléket okozhatnak a megajándékozottnak. Tapasztalataink szerint 24-36 képet célszerű összeválogatni, amely jó nyersanyag számunkra a falinaptár megszerkesztéséhez. A nyomdai minőség miatt kimondottan jó. éles, pontosan exponált képekre van szükség, de a változatosságot szolgálja egy-egy homályosabb, esetleg szándékosan elmosódott kép felhasználása is, így ha a mozdulat, az esemény meghatározó, a kép minősége másodlagos lehet. Nem attól profi kivitelű egy falinaptár, hogy benne minden kép tökéletes, hanem éppen az esendőség, az életszerűség, és a valós pillanatok megőrzése hat a legjobban. Az egyéni naptár mindig szép ajándék. Általában a hozott képeket használjuk fel, de igény esetén akár el is készítjük a képeket, ha szükséges. A4 méretben, fotópapír minőségben, 300 dpi felbontásban készül, spirálozva, felfüggesztővel. Lehet álló vagy fekvő tájolású. A naptárakat poszter méretben is el tudjuk készíteni, 60 x 90 cm méretben, szintén 300 dpi felbontásban, fotópapír minőségben.
Kinyit...
Webalkalmazások készítése
(2 )
Ahol a honlapok mögött program fut, az már webalkalmazás. Ilyenek pl. az interaktív honlapok, a kisvállalati csoportmunka-segítő webalkalmazások, ill. a szerkesztőségi rendszerek. A mai világban már alapvető elvárás egy honlappal szemben, hogy a tulajdonosa programozói segítség nélkül, egyszerű szövegszerkesztési ismeretekkel tudja szerkeszteni az oldalon lévő tartalmat, kép vagy fájl anyagot. Mára a használat kiszélesedett, már önmagában nem erény ha valamely szervezetnek (vagy akár magánszemélynek) van honlapja, inkább az számít, hogy milyen: mennyire naprakész, karbantartott, aktuális, és érdekes. Az olvasó, látogató figyelmének felkeltése, és érdeklődésének fenntartása talán a legfontosabb szempont. Egy webalkalmazás a szoftvereknél megszokott "működés" internet alapú megvalósításával olyan dinamikai lehetőséget ad a felhasználók, tulajdonosok kezébe (és nem a rendszergazdák, üzemeltetők számára!), amely lehetővé teszi, hogy tulajdonosa technikai küszködés helyett a portál tartalmának összeállítására koncentrálhasson.
Kinyit...
Egyedi programok készítése
(2 )
A legtöbb általános számítógépen végzendő munkához kapható készen valamilyen szoftver. Gyakran azonban ezek a termékek nem teljesen azt tudják, mint amire szükség van. Gyakran ennél sokkal többet, így sok-sok funkciója marad kihasználatlan, a mezők kitöltetlenek, a program használata pedig nehézkessé, bonyolulttá válik a feladathoz képest. Az egyedi szoftverek készítésekor a tervezett használat figyelembevételével készítjük el a programot. Így még azt is befolyásolhatja, hogy egy gomb hol legyen, vagy milyen színű legyen a háttér, mi legyen a legördülő mezőben, vagy melyik mezőt kelljen kitölteni. Olyan is előfordul, hogy annyira egyedi a feladat, amire használni szeretné a szoftvert, hogy készen nem kapható. Ezeket a programokat pontosan arra a feladatra tervezzük, amire majd használják.
Kinyit...
Rendezvényekhez kellékek
(4 )
Számunkra egy rendezvény, egy konferencia maga az ünnep. A kimagasló minőségben összeállított szakmai program illetve műsor, csak a szellem szórakozását, kikapcsolódását szolgálja, számunkra együttesen fontos a vendégek egyéb érzékszerveinek elcsábítása is. Ehhez pedig nélkülözhetetlenek a kellékek. Eldobható műanyagpohárral, papírtálcával és dobozos üdítővel is lehet "kedveskedni", de ezzel esetleg a "hurka-kolbász" nyári konténer büfékre fognak a vendégeink asszociálni. Ezzel szemben a fém evőeszközök, különleges üvegpoharak, többféle és szép kivitelű tányérok és a terített asztalok egy-egy elegáns étterem érzetét keltik. Még akkor is, ha a fogadást esetleg állva, az előadó terem előterében kell lebonyolítani. Mi azt valljuk, hogy ha egyenlő mértékben magas minőségű a program és az ellátás (beleértve az elfogyaszott étkeket is!) az összhatás tökéletes lehet, amely megalapozza a vendégeink örömteli visszatérését.
Kinyit...