Kezdőoldal  ---- Szolgáltatások  ---- Webalkalmazások készítése  ---- Interaktív esküvői honlap
Interaktív esküvői honlap

Egy esküvő sok előkészületet igényel. Szerencsés, ha van egy felület, ahol mindezt lehetőség van egyeztetni.
Egy esküvői honlap ennél többet is nyújt: információk az eseményről, visszaszámláló, a menyasszony és vőlegény blogja, fórum, fotóalbumok, ajándéklista, térkép, hogy mindenki megtalálja a helyszínt, jókívánság-üdvözlő űrlap.
Mindez egyedi dizájnnal, ami egyezik az esküvő többi kellékének szín- és formavilágával, pl. a meghívó, vagy a ruhák, a helyszín stílusával.

A honlap többszintű jogosultságot képes kezelni (szerkesztő, családtag, vendég), mindenki csak azt látja, amit az ifjú pár neki szán. A honlap szerkesztő felületet tartalmaz, ahol a menyasszony/vőlegény könnyedén tudja szerkeszteni az oldal tartalmát, egyszerű szövegszerkesztési ismeretek birtokában.

Funkciók:

  • menyasszony és vőlegény blog
  • üdvözlőlap, ahol jókívánságokat lehet beírni
  • ajándéklista (ha valaki kiválaszt valamit, az eltűnik a listáról, így már más nem választhatja ugyanazt)
  • fotóalbum (az esemény előttről, és utánról is - innen letölthetik a rokonok a képeket)
  • térkép, meghívó, a program leírása
  • fórum

Ha ilyen honlapot szeretne, az elkészítés folyamata a következő:

Valamelyik elérhetőségünkön kapcsolatba lép velünk (az esemény előtt minimum 2-3 hónappal).

Egy előre egyeztetett időpontban felkeressük, és egyeztetjük azokat a szövegeket, menüket, szín és forma világot, amit elképzel. Ha nincs elképzelése, nem baj, segítünk. A meghívó szerencsés, ha akkor már megvan, mert szép, ha illik a honlap a meghívó stílusához. A találkozóig jó, ha összeválogat minimum 20-30 képet, amin a menyasszony és vőlegény együttesen, és külön-külön is szerepel. Szerencsés, ha a képek legalább 5 megapixel felbontásúak, mert a dizájn kialakításakor még szerkesztjük, retusáljuk őket, így a kívánt minőség megmarad. Ha nincsenek fényképek, igény szerint elkészítjük (ezt feltétlenül előre kérjük jelezni, mert megfelelő felszerelést kell hozzá vinnünk).

Egy héten belül elkészítjük a honlap próbaváltozatát, ami tartalmazza a dizájnt, a menüket, láthatók a funkciók. Megtekinti a próbaváltozatot, és megbeszéljük az észrevételeket, esetleges módosítási kéréseket. A kívánt módosításokat elvégezzük, és egy héten belül elkészítjük a végleges verziót, ami már tartalmazza a szerkesztő felületet is.

Tapasztalataink szerint a szerkesztő felület kezelése nem bonyolult, de egy átlagos felhasználó számára eleinte szokatlan, ezért az a gyakorlat, hogy egy néhány órás személyes oktatás is szükséges, ahol bemutatjuk részletesen a szerkesztő felület használatát, és egy próba rendszeren biztosítjuk, hogy minden funkciót ki lehet próbálni. Általában 2-3 óra alatt mindenki megtanulja a szerkesztő felület használatát. (De természetesen később is rendelkezésre állunk, telefonon, vagy személyesen is segítünk, ha elakad valamiben.)

Ha azt szeretné, hogy saját domain-en legyen a honlap (például www.menyasszonyneve.volegenyneve.hu), akkor a domaint regisztrálni kell, ami kb. 10-12 napot vesz igénybe. Mivel ezidő alatt is készül a honlap, így körülbelül 2-3 hét alatt egy kész honlappal lepheti meg hozzátartozóit, barátait.

A honlapot az esküvő után érdemes még addig fenntartani, amíg az összes fénykép összegyűlik, ezután célszerű átalakítani egy személyes honlappá, ahol később lehet családi tartalmakat megosztani, vagy a gyerekekről blogot írni, stb.

 
További kérdés, érdeklődés, rendelés esetén kérjük írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket az "Elérhetőségünk" menüben megadott módok bármelyikén.
Név:
Elérhetőség (e-mail vagy telefon, hogyan tudunk Önnek válaszolni):
Üzenet: