Kezdőoldal  ---- Szolgáltatások  ---- Egyedi programok készítése
Egyedi programok készítése
Egyedi programok készítése
A legtöbb általános számítógépen végzendő munkához kapható készen valamilyen szoftver. Gyakran azonban ezek a termékek nem teljesen azt tudják, mint amire szükség van. Gyakran ennél sokkal többet, így sok-sok funkciója marad kihasználatlan, a mezők kitöltetlenek, a program használata pedig nehézkessé, bonyolulttá válik a feladathoz képest. Az egyedi szoftverek készítésekor a tervezett használat figyelembevételével készítjük el a programot. Így még azt is befolyásolhatja, hogy egy gomb hol legyen, vagy milyen színű legyen a háttér, mi legyen a legördülő mezőben, vagy melyik mezőt kelljen kitölteni. Olyan is előfordul, hogy annyira egyedi a feladat, amire használni szeretné a szoftvert, hogy készen nem kapható. Ezeket a programokat pontosan arra a feladatra tervezzük, amire majd használják.
Egyfeladatos egyedi program készítése
Az ilyen egyedi programokat pontosan a megrendelt feladat elvégzésére tervezzük, legyen az ügyviteli jellegű, üzleti folyamat támogató, vagy akár valamilyen hobby, szabadidős használat.
Tovább a részletekhez...
Összetett egyedi programok
Előfordul, hogy egy feladat amit programmal szeretnénk támogatni, olyan különleges és egyedi, hogy nincsenek rá kész megoldások. Ilyenkor megoldás lehet az egyedi fejlesztés.
Tovább a részletekhez...