Kezdőoldal  ---- Szolgáltatások  ---- Egyedi programok készítése  ---- Összetett egyedi programok
Összetett egyedi programok

Bár a WEB alapú fejlesztések igen általánossá váltak, az egyedi szoftverek iránti érdeklődés töretlen. A "dobozos" szoftverek univerzalitása sok esetben nehézkessé, vagy esetleg lehetetlenné is teszi, egyedi folyamatok, egyedi munkamenet szoftveres támogatását. Mivel az integrálhatóság, a különböző szoftverek együttműködése, adatbázison keresztüli akár közvetlen kapcsolata már általánosan elfogadott, ezért az egyedi fejelsztésű szoftvereknek minden szinten működő vállalkozásnál helye van.

Egyre több olyan felhasználó van a cégeknél, akik pontosan arra szeretnék használni az informatikai megoldásokat, amelyek a legjobban illeszkednek a már megszokott, begyakorlott munkafolyamatokhoz. Mint minden terméknek, így a szoftvereknek is van életciklusuk, sokan nem gondolnak előre, és nem gondolják végig, hogy egy-egy szoftver beszerzése előre láthatóan milyen időtávra vonatkozik.

Az általunk megrendelésre fejlesztett egyedi megoldások időtállónak bizonyulnak, ami valószínüleg annak köszönhető, hogy az tervezte, aki használja. A cégek működési gyakorlatának, munkafolyamatainak változása jóval lassabb, mint a szoftver technológiák, illetve a kiszolgáló rendszerek (hardver) fejlődési üteme. "Ha jól illik a toll a kézbe, addíg írunk vele, míg ki nem fogy belőle a tinta."

 
További kérdés, érdeklődés, rendelés esetén kérjük írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket az "Elérhetőségünk" menüben megadott módok bármelyikén.
Név:
 
Elérhetőség (e-mail vagy telefon, hogyan tudunk Önnek válaszolni):
 
Üzenet: