Kezdőoldal  ---- Szolgáltatások  ---- Egyedi programok készítése  ---- Egyfeladatos egyedi program készítése
Egyfeladatos egyedi program készítése

Az ilyen egyedi programokat pontosan a megrendelt feladat elvégzésére tervezzük, legyen az ügyviteli jellegű, üzleti folyamat támogató, vagy akár valamilyen hobby, szabadidős használat.

Gyakran előfordul (főleg kisvállalkozások esetén), hogy a készen kapható termékek túl bonyolultak, és drága infrastruktúrát igényelnek (nagy teljesítményű gépeket, drága adatbáziskezelő rendszert, speciális nyomtatót, rendszergazdát). Ilyenkor megoldás lehet egy olyan egyedi program, ami csak a kiválasztott funkciókat tudja, így nincsenek olyan funkciók, amik feleslegesen bonyolítják a rendszert, az üzemeltetés egyszerűbb és olcsóbb, a munkatársak könnyebben megtanulják a használatát.

Ilyen programok lehetnek pl. egyszerű de egyedi nyilvántartásokat, kimutatásokat készítő programok, egy-egy munkafolyamatot támogató programok. 

Az egyedi programok olyankor is praktikusak, ha csak kitalálunk valamit, amit "de jó lenne" ha egy program megcsinálna. Így készült a szakácskönyv-programunk, az egyedi terhességi napló, a mesetároló mackó...

Az ilyen ötleteket általában könnyebb megvalósítani, mint gondolná az ember. Az ilyen programok nem bonyolultak, és könnyedén kitalálhat bárki jó programot, csak ötlet, kreativitás, fantázia kell hozzá. Mi segítünk megvalósítani.

A programokról nehéz általános technikai részleteket megfogalmazni, általánosságban annyi közös van bennük, hogy Windows operációs rendszeren futnak, és nem igényelnek különleges telepítést (általában telepíteni sem kell őket, csak bemásolni a gépünkre).

 
További kérdés, érdeklődés, rendelés esetén kérjük írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket az "Elérhetőségünk" menüben megadott módok bármelyikén.
Név:
Elérhetőség (e-mail vagy telefon, hogyan tudunk Önnek válaszolni):
Üzenet: